Contact

Als je je gegevens hieronder achterlaat neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op voor een afspraak.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer (niet verplicht)

Uw bericht

Telefonisch
Voor een afspraak kun je ook telefonisch contact opnemen, de voicemail inspreken of mailen naar info@guidosmeding.nl. Je wordt dan zo spoedig mogelijk terug gebeld voor een afspraak.
Binnen twee weken zal het eerste gesprek plaats vinden.

Annulering
Bij verhindering dienen afspraken minimaal 24 uur van tevoren worden afgezegd. Deze worden dan niet in rekening gebracht.

Praktijkadres
- Smeding Psychologie in Verbinding -
de Moesmate 18
7206 AC Zutphen
M:  06 48784488
KvK nr. 57621004
info@guidosmeding.nl

2e Praktijkadres

Gezondheidscentrum: Therapeuticum De Rozenhof
Site: http://therapeuticumderozenhof.nl/
Paulus Potterstraat 12 C
7204 CV Zutphen

Werkdagen en tijden:
Maandag t/m Vrijdag
9.00 tot 17.30 u.
Andere tijden in overleg.

Registratie
-Gecertificeerd lid van Beroepsvereniging Psychosociale Hulpverleners Antroposofie BPHA -bpha.nl
-Gecertificeerd lid Beroepsvereniging Gespecialiseerde Psychosociale Hulpverleners NVPA– nvpa.org

Klachten
Bent u ontevreden of heeft u een klacht over mij als hulpverlener, dan kunt u hierover met mij in gesprek gaan. Wanneer wij er samen niet uit komen, of wanneer de drempel voor u om het gesprek aan te gaan te groot is, kunt u de klachtenfunctionaris van de NVAZ (Nederlandse Vereniging van Antroposofische Zorgaanbieders) over uw klacht benaderen: mw. mr. G.A. Versteegh, advocaat te Zutphen: 06-22103966 of per email via: klachtenfunctionarisnvaz@xs4all.nl

Mijn beroepsvereniging BPHA is aangesloten bij koepelorganisatie NVAZ. Deze organisatie voorziet in een procedure om met uw klacht om te gaan, waarbij eventueel een geschillencommissie in een uitspraak kan voorzien. Meer informatie hieromtrent en over het gebruikte klachtenreglement vindt u op de site van de NVAZ (http://www.nvaz.nl/index.php/klachten).

Privacyreglement
De AVG is de nieuwe wet ter bescherming van uw privacy en persoonsgegevens. Op grond van deze wet heeft -Smeding Psychologie in Verbinding- omschreven plichten, terwijl u wanneer ik uw gegevens verwerk, daarbij bepaalde rechten heeft. In mijn privacyreglement (aanklikken) informeer ik u over uw rechten en mijn plichten zoals die gelden op grond van de AVG en de WGBO.

Guido Smeding - www.guidosmeding.nl